Home      Contact          

           

 
 

Metaalbewerking

 
Corton in Kampen is al meer dan 40 jaar een betrouwbaar en klantgericht metaalbedrijf voor o.a. klantspecifieke producten voor de stallenbouw en kennelbouw. De opgebouwde expertise zetten wij graag in om voor onze opdrachtgevers snel en vakkundig hoogwaardige producten te ontwerpen en te bouwen. Desgewenst kunnen wij uw producten voorzien van een oppervlaktebehandeling

 

Een prettige relatie met onze opdrachtgevers vinden we belangrijk. Eigenschappen van onze medewerkers als betrokkenheid, flexibiliteit, doorzettingsvermogen, betrouwbaarheid en inventiviteit zijn daarbij onmisbaar om de producten te leveren die voldoen aan de wensen an de klant. Wilt u meer weten kijk dan verder op deze site of neem contact op om een afspraak te maken.
       
     
  Gashokken  
  Corton levert op maat gemaakte gashokken. Vrijstaande units opgebouwd uit elementen voorzien van damwandplaat en gaasdeuren aan de voorzijde. Volbad thermisch verzinkt en naar klantwens

 

 
   
     
  Stellingen  
 

 

Corton levert draagarmstellingen en aanrijbeveiligingen volgens uw specificaties. Stuur ons uw tekeneningen en wij kunnen vrijblijvend prijsopgave doen.  
       
       
     
  Dierenverblijven  
 

 

Voor dierentuinen levert Corton dierenverblijven op maat. Corton mocht hekwerk voor diverse dieren leveren bij Apenheul, Stichting Aap en Wildlands Emmen.

 

 
   
     
  Hekwerk  
 

 

Voor afscheidingen en speelweiden levert Corton hekwerk op maat. Veelal met dubbelstaafsmatten in kleur gecoat. Uiteraard met bijpassende poorten en deuren.  
       
       
     
  Constructiewerk  
  Corton kan met haar productieapparaat constructiewerk uitvoeren. Platen snijden, onderdelen lassen of complete constructies lassen.  Informeer naar de mogelijkheden.

 

 
   
     
  Losse onderdelen  
 

 

Diverse planken in kunststof, hardhout of bamboe liggen bij ons op voorraad. Op aanvraag zijn deze beschikbaar voor direkte verkoop. Laat ons weten wat u nodig hebt.  
       
   
Constructiebedrijf Corton bv +31 (0)38 33 17157
Ertsstraat 15 info@corton.nl
8263 BN  Kampen  
Netherlands 2020, all rights reserved