Home      Producten       Projecten     Over ons     Contact          

            

 
 

Over ons

 
Corton dierenverblijven voor honden en katten bestaat ruim 40 jaar, zowel in Nederland als daarbuiten. Corton kiest voor kwalititeit en besteedt veel aandacht aan de keus van materialen en afwerking van de producten. Wij zijn er constant mee bezig dat onze producten voldoen aan de eisen van deze tijd, zeker als het gaat om duurzaamheid en veiligheid.

Corton heeft verschillende technieken ontworpen om honden en katten te huisvesten op een meer veilige, plezierige en meer economische wijze en levert producten die de huisvesting van honden en katten vereenvoudigen.

 
   
  Volledige service en vakbekwaam advies  
  Het Corton team ondersteunt u vanaf het eerste bezoek tot de afronding van uw project, om er zeker van te zijn dat uw vereisten worden gerealiseerd. Gedurende de planfase ondersteunen we u om de beste oplossing voor uw project te vinden. Waarbij het niet uitmaakt of u nieuwbouw of renovatie van een bestaand gebouw voor ogen heeft. Samen vinden we de perfecte oplossing voor u, wereldwijd en op tijd!  
   
   
Hoogste kwaliteit - made in Holland  
Ons doel is om de beste kwaliteit te leveren aan u. Om onze kwaliteitsstandaarden te bereiken, produceren wij volgens Nederlandse en Europese Industrie Standaarden. De Corton produktiefaciliteit is uitgerust op hoog niveau, evenals die van onze leveranciers. Onze hoge kwaliteitsstandaarden worden zichtbaar in onze producten.  
   
   
  Kennis door ervaring  
  Corton denkt niet in problemen - maar in oplossingen, alhoewel deze niet altijd eenvoudig zijn. We hebben onze handel uit het niets opgebouwd en hebben ons vele jaren geleden volledig toegelegd op dierenverblijven voor honden en katten. Om die reden zijn we in staat om ons te focussen op verschillende voorwaarden en uw speciale vereisten.  
   
   
Veilig en duurzaam voor uw dier  
De hoge veiligheidsstandaarden van onze producten is onze prioriteit. Wij zoeken altijd naar de beste oplossing om de kans op verwondingen te minimaliseren. Zowel voor uw dier als voor degenen die voor uw dieren verzorgen. Bovendien, leggen we ons toe op het inrichten van moderne dierenhuisvestingscomplexen, die voldoen aan de basisvoorwaarden voor uw dier: voldoende lucht, licht en ruimte.  
   
       
 

Beste referenties

 
 

Waardebehoud op de lange termijn

 
 

Kennis door ervaring

 
 

Intelligente innovaties

 
 

Tevreden klanten zijn onze beste aanbeveling. We willen u graag voorzien van contactgegevens van bestaande installaties waar u onze producten kunt bekijken.

 
 

Corton producten staan bekend om hun duurzaamheid en functionaliteit. Onze diverse referenties bewijzen het waardebehoud op de lange termijn onder verschillende klimatologische omstandigheden over de hele wereld. U kunt vertrouwen op waardevolle producten, zowel voor privé kennels tot aan grote dierenhuisvestings- complexen.

 
 

Wij zijn gespecialiseerd in het vinden van oplossingen voor elke vraag. Sinds 1973 ontwikkelen we producten die functioneel, veilig en toepasbaar zijn voor zowel,  privé kennels als grote dierenhuisvestings- complexen. Wij hebben het genoegen te werken met verschillende mensen, architecten en aannemers en we zijn blij dat we een oplossing naar tevredenheid hebben gevonden voor hen allemaal.

 
 

Wij werken constant aan nieuwe ideeën en innovaties om onze producten meer veilig en functioneel te maken. Als er een nieuw idee is, testen we dat en verbeteren we dat totdat onze hoge kwaliteitsstandaard is bereikt.

 
       
   
  De Corton showroom  
  U bent van harte uitgenodigd om onze showroom te bezoeken voor een uitgebreid overzicht met Corton producten - hondenkennels, nachthokken, kattenverblijvenstalinrichting, trainingsmolen, buitenboxen en meer. Onze showroom stelt u in staat verschillende producten te vergelijken, onze producten te testen en de kwaliteit in materiaal en afwerking te zien en voelen.  
   
   
Wij zien uit naar uw bezoek!  
Terwijl wij onze producten aan u tonen, zullen wij u van uitleg voorzien over de technische voordelen van onze producten. Bovendien ontvangt u kundig advies over de beste oplossing voor uw wensen. Wij zien uit naar uw bezoek!  
   

route >

   
   
 
 

Waarom Corton?

 

Corton dierenverblijven is al meer dan 40 jaar een begrip in de markt, zowel in Nederland als daarbuiten. In principe, kiest Corton voor kwaliteit en besteedt een groot deel van de aandacht aan de keuze van materialen en afwerking van haar producten. Constant proberen we de lat hoog te leggen. Onze producten voldoen aan de meest actuele stand van zaken, vooral daar waar het aankomt op duurzaamheid en veiligheid.....lees meer >

 
Bekijk onze brochure online
 
Ontdek onze oplossingen op het gebied van huisvesting van honden en katten in onze brochure en doe insparatie op door de voorbeelden van gerealiseerde projekten. Vergelijk onze kennelmaterialen en toebehoren
 

download brochure >

 
 

  Kennels voor kenners

 
 
       
Producten Service Algemeen Social media
Hondenkennels Over ons Privacy verklaring

 
Accessoires Projecten Algemene voorwaarden
Nachthokken Downloads  
Hondenhut Contact  

 

 

 

Diversen    
Kattenverblijven    
   
Constructiebedrijf Corton bv +31 (0)38 33 17157
Ertsstraat 15 info@corton.nl
8263 BN  Kampen  
Netherlands © 2020, all rights reserved